Telefon

Send os en mail for at blive ringet op!

E-mail

kontakt@holistisk-fysioterapi.dk

Åbningstider

Klinikken er lukket pga. brand og vil genåbne i Aalborg

Mit navn er Emmeline!

Fysioterapeut, Emmeline Cammille Rosely, Holistisk fysioterape
Emmeline Cammille Rosely

Holistisk Fysioterapi omfatter mig og samarbejdspartere!

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Danmarks førende fysioterapeutstudie på Professionshøjskolen Absalon Næstved. Jeg er ligeledes uddannet detoxspecialist & holistic health coach med en lang erfaring indenfor holistisk sundhed, kostvejledning, livsstilsomlægning, personlig træning og holdtræning. Jeg brænder inderligt for at hjælpe mennesker til at nå deres fulde potentiale, og jeg tror på, at man er nødt til at favne det hele menneske, med alle de tilhørende facetter, for at gøre dette muligt.

Jeg har mange års erfaring indenfor ernæring og sundhed, og har de senere år fattet særlig interesse for mulighederne i at forebygge livsstilssygdomme. Kroppen har langt hen ad vejen styrken til at holde sig selv i sund balance, når blot den gives de rette redskaber, og eventuelle forhindringer flyttes af vejen. Jeg har igennem min virksomhed Helbred dig selv hjulpet mange mennesker til et sundere liv i balance igennem systematiske kostændringer og livsstilscoaching. Jeg er særligt vild med at uddanne mine klienter i naturlig helbredelse og sygdomsforebyggelse, da jeg tror på, at med viden og forståelse for din krop, bliver du stærk og i stand til at tage din “power” tilbage! Du har mere magt over dit helbred, end du er blevet ledt til at tro, og jeg elsker at se lyset i dine øjne, når denne virkelighed går op for dig!

Med min fysioterapeutiske uddannelse ønsker jeg at kombinere min brede viden indenfor de holistiske aspekter, for at kunne favne fysioterapeutiske problematikker mere bredt og løsningsorienteret, end det hidtil har været muligt. Jeg elsker mit fag og alt, hvad det indebærer. Men der er ingen tvivl om, at fysioterapien har sine begrænsninger, og som så meget andet, kan fysioterapien ikke stå alene. Når faget overbygges med andre redskaber, eksempelvis ernæringsmæssig medicin, skabes de bedste forudsætninger for rehabilitering.

Jeg brænder for rehabilitering, for helbredelse, for personlig empowerment, og for naturlig helbredelse igennem livsstilsændringer. Jeg har en stor respekt for menneskekroppens styrke, og anerkender dens evne til at hele og regenerere, når den gives de rette omstændigheder. Jeg tror på og går ind for en personlig tilgang til mine klienter; din succes er min succes!

Du tror måske ikke, at der er håb for dig. Men jeg er her for at fortælle dig, at det er der. Sammen finder vi en løsning.

Faglige betegnelser
Uddannet Fysioterapeut fra Professionshøjskolen Absalon Næstved
Certificeret Regenerativ Detox Specialist, International School of Regenerative Detoxification
Holistic Health Coach
Plantebaseret Kostvejleder
Foredragsholder
Artikelforfatter

Faglige kompetencer og interesseområder 
Træningsterapi & personlig træning
MFR & IASTM (Instrumental assisted Soft Tissue Mobilisation)
Manuel terapi og massage
Fedtsyrebalance test og administrering af kronisk inflammation
Neurologisk rehabilitering (særligt MS og long term post-stroke patienter)
Kroniske smertesyndromer
Ryg- og bækkenproblematikker
Holdtræning (Specialiseret rygtræning for rygproblematikker, yoga, fitness)
Mindfullness og Mindset-coaching
Plantebaseret kostvejledning
Livsstilsomlægning, kostoptimering, og brug af naturlige urter