Telefon

Send os en mail for at blive ringet op!

E-mail

kontakt@holistisk-fysioterapi.dk

Åbningstider

Klinikken er lukket pga. brand og vil genåbne i Aalborg

Lændesmerter, nakkesmerter, rygsmerter, kroniske smerter, samt livsstilsomlægning i Næstved

Holistisk Fysioterapi i Næstved tilbyder hjælp til en lang række smerter og smerteproblematikker uden ventetid. Vi hjælper dig, uanset om du har en sportsskade, overbelastningsskade, eller arbejdsskade. Det kan også være, at du blot har smerter, som er kommet snigende uden grund. Vi undersøger dig grundigt, og hjælper dig til at finde frem til den underliggende årsag til dine smerter, så vi i fælleskab kan gøre dig smertefri. Du kan kontakte os pr. telefon 42527207 eller booke din tid online via vores booking-kalender.

Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at sende os en mail, og du vil få svar indenfor 1 hverdag, men ofte indenfor få timer.

Fysioterapi i Næstved – uden henvisning og uden ventetid

Vi er udenfor sygesikringen, og du kan derfor bestille tid hos os uden henvisning fra lægen. Vi arbejder i et bredt og fleksibelt tidsrum, for at kunne imødekomme dit travle liv bedst muligt. Dette betyder, at du kan få tid til fysioterapi med kort ventetid. Vi har altid akut-tider åbne, og kan tage imod dig aften og weekender. Akut-tid til fysioterapi skal bestilles via. telefon eller mail, og kan ikke bookes via online booking kalender.

 

Livsstilsomlægning, vægttab, personlig træning og sundhedsforløb i Næstved

Vi tilbyder holistiske, donationsbaserede holdforløb, hvor der er fokus på vægttab, livsstilsomlægning, og naturlig helbredelse og regenerering af kroppen. På vores hold, lærer du hvordan du omlægger din livsstil og opnår dine sundhedsmål, langt om længe.

Vores holdforløb er specialdesignet til forskellige problematikker (alt efter, hvilket hold, du vælger). Vi sætter ind med en skræddersyet indsats og hjælper dig til at omlægge din livsstil, så du endelig kan opnå din drøm om en sundere krop i balance.

Alt efter hvilket hold, du optages på, vil forløbende indeholde holdtræning, personlig træning, workshops og foredrag, udlevering af omfattende skriftligt materiale, personlige konsultationer med fysioterapeuterne, løbende træningsplaner som konstant udvikles, undervisning, og meget, meget mere. Fælles for alle vores hold er dog, at du altid bliver en del af et fantastisk community (sammenhold) med ligesindede, får medlemsskab i vores eksklusive, lukkede facebookgrupper, og vil have adgang til online workshops såvel som fysiske workshops. Du får en masse skønne venner, som kæmper for det samme som dig, og fysioterapeuterne arbejder for at udstyre dig med den rette viden til at kunne fortsætte din nye livsstil efter endt forløb. Men husk – du har forevigt medlemsskab i facebookgruppen.

Uanset hvordan, vi kan hjælpe dig – så glæder vi os til at se dig!

Holistisk fysioterapi
Odensevej 105, 2. tv
4700 Næstved
42527207