Telefon

Send os en mail for at blive ringet op!

E-mail

kontakt@holistisk-fysioterapi.dk

Åbningstider

Klinikken er lukket pga. brand og vil genåbne i Aalborg

Test-fedtsyrebalance, test-din-fedtsyrebalance, omega-3, omega-6, Holistisk-fysioterapi

KLIK HER FOR AT BESTILLE TID TIL FEDTSYREBALANCE TEST

Fedtsyretesten er en videnskabelig test, som bruges til at afdække niveauet af henholdsvis Omega-3, Omega-6, Omega-9, samt tilstedeværelsen af mættet fedt i din krop. Testens primære formål er at måle forholdet mellem Omega-3 og Omega-6, med henblik på at afdække kroppens fysiologiske niveau af inflammation.

Testresultaterne indeholder en måling af din overordnede beskyttelse mod livsstilssygdomme baseret på din totale fedtsyreprofil, måling af indholdet af Omega-3 i din krop, din balance mellem Omega-3 og Omega-6, samt dit mentale indeks (hvorledes dit nervesystem er påvirket af eventuel inflammation).

En sund krop i balance bør have en fedtsyrebalance (Omega-3/Omega-6) på 3:1. I Nordeuropa er den gennemsnitlige fedtsyrebalance målt til 12:1, og i USA er den så høj som 25:1. Her i klinikken er der målt helt op til 44:1, hvilket er kritiske tal. Vores test viser desuden, at kun 5% af personer er i balance med en fedtsyrebalance på 3:1, og 95% af alle testede præsenterer med en ubalance.

Høje niveauer af omega-6 i forhold til Omega-3 er problematisk, da det forsager kronisk inflammation og nedsat cellemembransfluiditet*. Meget evidens tyder på, at der er en sammenhæng mellem kronisk inflammation og udvikling af livsstilssygdomme.

Testen er relevant for dig som:

  • Har kroniske smerter
  • Har mistanke om inflammation i kroppen
  • Oplever problemer med heling og rehabilitering af skader og skavanker
  • Lider af hudproblemer
  • Ønsker at være proaktiv med dit helbred og forebygge ubalancer så vidt muligt
  • Ønsker at bevare og styrke sundheden af dit nervesystem, dit immunsystem, og dit hjerte.
  • Ønsker at styrke din hjerne og forebygge tab af kognitiv funktion i alderdommen.

Fedtsyretesten baseres på en tørblodprøve, som tager ca. 2 min at lave og er smertefri. Testen foretages ved et prik i fingeren, hvorefter 2 dråber blod opsamles på et special-egnet testpapir. Herefter forsegles blodprøven og sendes til vores partner laboratorium VITAS**, hvor din test analyseres.

Du kan forvente at modtage dine testresultater indenfor 2 uger fra afsendelse, og du har mulighed for at gøre brug af en personlig gennemgang af dine testresultater, såfremt du ønsker det! Testresultaterne tilgås online via din unikke test-kode, som udleveres i dit testkit.

Du har mulighed for at få forestaget testen på 2 måder: 

  1. Du får foretaget testen med hjælp fra fysioterapeuten i klinikken, og klinikken står for at afsende din test til VITAS. Betaling for testen sker via dankort på stedet, eller via efterkrav (faktura). Se venligst muligheder for rabat, eller kontakt os direkte for at forhøre dig om mulighederne.
  2. Du foretager testen på egen hånd i eget hjem. Du kontakter os direkte via kontaktformularen (klik her) eller send en mail direkte til kontakt@holistisk-fysioterapi.dk for at bestille test-kittet direkte til dit hjem. Du modtager en faktura til betaling pr. mail. Se venligst muligheder for rabat, eller forhør dig angående dette i din mail. Testen er relativ simpel at foretage, og kommer med udførlige instrukser samt video demonstration. Har du brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Har du spørgsmål til fedtsyretesten eller til fedtsyrebalance generelt før du booker tid til test? Klik her for at sende en besked og booke et opkald (husk at oplyse dit telefonnummer i din besked!).

Pris på fedtsyretest
Der er god mulighed for rabat på fedtsyretesten, når testen købes i samhør med den nødvendige omega-3 balanceolie igennem klinikken.

Normalpris: 995,-
Pris ved køb i samhør med balanceolie: 0,-

 

*Din krop består af milliarder af celler, og hver enkelt celle er omgivet af en membran, som kaldes cellemembranen. Cellemembransfluiditet refererer til cellemembranens permeabilitet (gennemtrængelighed) for henholdsvis næringsstoffer (udefra) og affaldsstoffer (indefra). Omega-3 er et essentielt byggestof i en sund, permeabel cellemebran, og som et resultat deraf vil en krop i underskud af Omega-3 have svært ved at producere nye celler med den rette cellemembransfluiditet. Er der samtidig et overskud af Omega-6 fedtsyrer, forværres problematikken yderligere, da et ubalanceret forhold af Omega 3&6, med overflod af omega 6, forsager kronisk inflammation som kroppen har svært ved at skille sig af med. Den kroniske inflammation opstår, fordi Omega-6 er kroppens naturlig redskab i inflammationsprocessen; en proces som er god og nødvendig i tilfælde af f.eks. fysisk traume, hvor kroppen skal bekæmpe en infektion. Men inflammationen skal altid kun være kortvarig, og skal altid være under kontrol. Omega-3 er kroppens primære redskab til at slukke inflammationen, når den har udtjent sit formål. I mangel på Omega-3, formår kroppen dermed ikke at slukke inflammationsprocessen, og den bliver kronisk, og kan brede sig systemisk i hele kroppen. Når kroppen har overflod af Omega-6 og underskud af Omega-3, er det som at forsøge at slukke en skovbrand med en haveslange. Oven i dette, vil den nedsatte cellemembransfluiditet fører til kronisk cellulær underernæring (du optager ikke de næringsstoffer, du spiser, cellerne lider overlast eller går til grunde, og immunforsvaret svækkes) og kronisk intra-cellular acidose (syretilstand inden i cellerne, fordi cellen ikke formår at udskille sine affaldsstoffer). Resultatet er en krop, som ikke fungerer til sit fulde potentiale

**Vores partner laboratorium VITAS er beliggende i OSLO SCIENCE PARK i Oslo, Norge. Laboratoriet er GMP certificeret, som er den højest mulige medicinske standard. Din prøve håndteres 100% anonymt og blindet, hvilket vil sige, at laboratoriet ikke har adgang til nogen som helst oplysninger om dig, heller ikke dit køn, din alder, eller lignende. Dine testresultater udleveres til dig på baggrund af en unik kode, som du modtager i dit testkit. Denne fremgangsmåde sikrer at dine testresultater er 100% videnskabeligt korrekte og under ingen omstændigheder kan manipuleres. Hvad du modtager er de rå, præcise, un-biased data om dit helbred.